Yeezy Boost 350 V2 Steel Grey/Beluga-Solar Red | BB1826

Så är det äntligen dags för Kanye att släppa version 2 av sin fantastiska Yeezy Boost 350. För att ge alla våra följare möjlighet att delta har vi delat upp våra få par i tre olika tävlingar. Här finns info om hur du anmäler dig för att få möjlighet att köpa den här guldklimpen:

I butiken:

För våra locals kommer det finnas en lista i butiken på Östra Ågatan 9 i Uppsala. Listan är öppen under torsdagen och fredagen (11.00 – 18.30), och du måste komma till butiken för att anmäla dig med din namn, epost-adress och den storlek du vill köpa. Vinnarna kommer att dras under fredag kväll och meddelas via email. Vinnarna måste komma till butiken under lördagen (24/9) eller söndagen (25/9) för att köpa sin Yeezy 350 v2. Id-kort matchande namnet kommer krävas vid köptillfället & du kan inte skicka ett ombud.

På Instagram:

1. Följ @footish på Instagram
2. Reposta bilden i inlägget här: instagram.com/p/BKnuegMjxYp
3. Tagga @footish i bilden och använd hashtaggen #footishyeezy
4. Skriv din önskade storlek (UK). Tillgängliga storlekar är UK7 – UK12

Anmälan stänger 18.00 på fredag 23/9. Vinnarna kommer att meddelas via PM under helgen, med instruktioner om hur köpet slutförs.

Online:

Anmäl dig på vår online-raffle på http://launch.footish.se/p/adidas-originals-yeezy-boost-350-v2-bb1826. Anmälan stänger 18.00 på fredag 23/9. Vinnarna kommer att meddelas via email under helgen, med instruktioner om hur köpet slutförs.

Du är välkommen att delta i alla tre utlottningarna, men du får bara anmäla dig en gång per tävling.

Lycka till!

Fler poster